La start-up catalana activa el protocol d'assistència i assegura que "es posa a disposició de la família per col·laborar"
Per ACN
Publicat el 25 de maig 2021

Un repartidor de 51 anys que treballava per a Glovo ha mort aquest migdia quan la seva moto ha xocat contra un cotxe i ha impactat en una barrera de seguretat de l'A-3 a Madrid. L'accident laboral ha passat a les 12.30 h al kilòmetre 4 de l'autovia de València, en sentit d'entrada a la capital de l'Estat. A conseqüència de l'impacte amb el turisme, el motorista ha sortit disparat contra el guarda-raïl, perdent la vida a l'acte. Els serveis d'Emergències Madrid han confirmat la mort del motorista al lloc dels fets i han atès el conductor del turisme per una crisi d'ansietat. La start-up catalana ha confirmat que el repartidor treballava amb Glovo en el moment de l'accident fatal i ha activat el "protocol d'assistència i cobertura".

"Ens posem a disposició de la família per col·laborar en qualsevol qüestió", ha afirmat un portaveu de l'empresa dirigida per Òscar Pierre i Sacha Michaud, que ha traslladat el "més sentit condol i tot el suport als seus familiars i amics".

Aquest és el segon repartidor que perd la vida a la capital d'Espanya des que va començar el 2021 després de la mort del repartidor de Deliveroo, Nestor Alexander, el mes de febrer. La start-up catalana també va veure com es moria un dels seus repartidors a Barcelona el maig del 2019 quan Pujan Koirala va ser atropellat per un camió d'escombraries.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —