Els Mossos segueixen buscant el pare acusat d'assassinar el seu fill a Barcelona
Per EFE
Publicat el 28 d’agost 2021

Els Mossos d'Esquadra prossegueixen la recerca del pare del nen de dos anys d'edat assassinat la nit de dimarts en un hotel de Barcelona, Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, per la seva presumpta relació amb la mort del seu fill.

L'home, de 44 anys d'edat, que fa 1,78 centímetres d'altura i amb els cabells rapats i la barba retallada, podria haver fugit de l'hotel en taxi i hauria arribat fins a l'aeroport, segons publica avui dissabte el diari La Vanguardia.

Les últimes hores, segons aquesta informació, els investigadors han interrogat un taxista de Barcelona que va assegurar haver portat el sospitós fins a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona. El taxi es va aturar en una de les portes principals d'accés a la terminal 1, l'home va pagar la carrera i abans de marxar va demanar al taxista que l'esperés uns minuts, perquè havia de fer una gestió que duraria uns pocs minuts i tornaria. No obstant això, després d'esperar-lo durant uns quinze minuts i no aparèixer, el conductor del taxi va marxar, encenent el pilot verd de lliure.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio anava vestit, segons el taxista, com el van captar les imatges de seguretat de l'hotel i no portava res al damunt, ni una motxilla, ni una bossa.

Els investigadors treballen ara amb les imatges de les càmeres de seguretat de l'aeroport, encara que, de moment, no havien aconseguit seguir-li el rastre a l'interior de la terminal. Segons les citades informacions, el sospitós no va pujar a cap avió dimarts a la nit, ni en les hores ni en dies posteriors utilitzant la seva documentació.

A l'aeroport de Barcelona hi ha centenars de càmeres de seguretat que vigilen la zona, encara que existeixen espais negres sense control, però cal conèixer-los per entrar i sortir del lloc sense ser captat per algun dels dispositius. D'altra banda, el fet de ser obligatori portar mascareta dificulta les tasques de visionat i identificació de qualsevol sospitós a les imatges de les càmeres.

Fins a divendres a la nit, el presumpte parricida no s'havia posat en contacte amb cap dels familiars que té a Espanya, com el seu pare, que fa anys que viu al Vendrell (Baix Penedès) i que, com la resta de la família, des del primer moment es va posar al servei dels investigadors.


Els Mossos van demanar ajuda a la ciutadania per localitzar el presumpte autor de l'homicidi.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —