El multimilionari Richard Branson es converteix en el primer turista espacial
Per EFE
Publicat el 11 de juliol 2021

L'empresari i filantrop britànic Richard Branson ha arribat aquest diumenge a l'espai a bord de l'avió VSS Unity. Ho ha fet una hora després d’enlairar-se amb èxit des de la base Spaceport America, al desert de Nou Mèxic. Es tracta del primer vol turístic a l'espai, i la companyia ho ha fet avançant-se a Jeff Bezos, qui té planejat viatjar-hi amb el coet New Shepard aquest 20 de juliol.

Després d'un retard d'hora i mitja a causa de les condicions del temps, l'avió espacial de la companyia Virgin Galactic s’ha enlairat al voltant de les 08.40 hora local (12.40 GMT) muntat sobre la nau propulsora VMS Eve i amb els sis membres de la seva tripulació a bord, inclòs Branson, el fundador de la firma.

L'avió, amb dimensions similars a les d'un jet privat, s’ha separat de forma fluïda de la nau VMS Eve, anomenada així en honor a la mare de Branson, després d'arribar a una altura d'uns 10.000 peus (poc més de 3 quilòmetres), per després continuar el seu viatge cap a les fronteres de l'espai i a unes 50 milles (uns 80 quilòmetres) sobre la superfície de la Terra.
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —