casa seat
Publicat el 23 de juliol 2021

Modernització de les Galeries Olympia

A l'encreuament entre Ronda Sant Pau i el carrer Aldana es troben les Galeries Circ Olympia, un local d'espectacles, que va funcionar entre el 1924 i el 1927.
Ara un grup de quatre discjòqueis han convertit les galeries en un centre de l'underground a Barcelona. A les galeries hi ha, de moment, quatre botigues de discos i un bar que obren a la tarda (les botigues a les 15h i el bar a les 17h). És una bona opció per redescobrir un espai emblemàtic de la ciutat que s'ha modernitzat.

 

Tvboy, l'artista urbà que combina l'art i la mobilitat

A Casa Seat hi ha exposades més de 40 obres de Tvboy, l'artista urbà que s'ha convertit en un referent en els últims anys a Barcelona. S'ha volgut crear un espai per mostrar un missatge de sensibilització que combina l'art i mobilitat. Les obres de Tvboy estan carregades de reflexions i missatges trencadors. Hi ha entrada lliure de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.

 

 

La Diada infernal a la Festa Major del Poble Sec

Tot i que amb restriccions tornen les festes majors. El Poble Sec celebra la seva Festa Major fins al dia 25 de juliol amb diferents activitats culturals, esportives i de lleure. El dissabte a la nit (22h) és el dia de la Diada infernal i es farà un correfoc estàtic a la Plaça Navas.

'Ciència Fricció', una nova visió de l'entorn

A Ciència Fricció pots trobar una exposició que barreja l'art i la divulgació científica que té l'objectiu de mostrar un canvi de perspectiva en la concepció de l'entorn. Aquesta mostra vol fer arribar el missatge que els humans, com tots els altres organismes de l'ecosistema, som interdependents. L'exposició consta d'un conjunt d'obres presentades en diferents formats, com el dibuix o la realitat virtual, combinades amb peces de divulgació científica. Totes les exposicions del CCCB són gratuïtes els diumenges de 15h a 20h.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —