Neix 'Canal YOU!', la primera televisió adreçada al col·lectiu LGTBI
Per EFE
Publicat el 03 de juliol 2021

Una productora valenciana ha posat en marxa Canal YOU!, la primera televisió temàtica a Espanya dirigida a la comunitat LGTBI i que oferirà una sèrie de continguts d'informació i entreteniment, donant veu a la cultura, història, oci, inquietuds, espectacle i estil de vida del col·lectiu.

Canal YOU! és una iniciativa de la productora Versàtil Mitjana, amb la col·laboració de la també productora Factoria Iris, i conformat per un equip multidisciplinari dedicat a les telecomunicacions, el disseny, la publicitat, el periodisme i les noves tecnologies. També compta com a aliat tecnològic amb Perseo TV, amb qui s'aconsegueix "una televisió amb totes les garanties i sota els cànons de qualitat més exigents", han indicat fonts empresarials.

Els estudis centrals de Canal YOU! es troben a València, amb delegacions a Alacant i Madrid. En l'equip de presentadors s'integren comunicadors professionals i novells com Tania i Emad Romero, Silvia Matos, Sukier Vallejo, Amparo Albiach, Cristini Couto, Alex Guirado, Enrique Bernabeu, Trobi Grosso, Lydia Na, Alberto Rodrigo, Tracy Pop o Luy Marlo, entre altres.

Encara que es vol trencar amb la televisió convencional, el format d'aquest nou canal televisiu serà tradicional, però amb una personalitat, que inclouen magazins, debats, xous, batega nights, concursos, realities…, però també pel·lícules, sèries i documentals allunyats del circuit comercial. A més, s'oferirà un programa creat des de Llatinoamèrica presentat per Antonio Capurro.

El director de Canal YOU!, Jokin Egaña, ha declarat que aquest nou canal ofereix "un perfil despreocupat, enriquidor, positiu, no polititzat, divers dins de la diversitat, que treballa de manera intensa, oferint programes de producció pròpia que abasten els interessos d'una gran comunitat heterogènia com la LGTBI, mostrant les seves diferents realitats".

"Es tracta d'una televisió original, atrevida, amb molta personalitat i sense censura, que obre un nou espai, autèntic, genuí i fresc, amb un llenguatge directe i uns continguts sense subterfugis que els espectadors LGBTI agrairan", ha recalcat Egaña.

De moment, Canal YOU! estarà disponible de manera gratuïta a través de les operadores locals de la plataforma de televisió Perseo TV i també sota subscripció a través del seu web.

La posada de llarg de Canal YOU! serà durant aquest mes a través d'una espectacular presentació amb actuacions en directe en una coneguda sala de festes de Madrid.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —