Gaza
Per EFE
Publicat el 11 de maig 2021

El primer ministre israelià en funcions, Benjamin Netanyahu, ha advertit que Israel intensificarà els atacs de represàlia contra milícies palestines a Gaza, després de la mort de dues dones israelianes per llançament de coets des de la franja, en la que ja és la pitjor escalada de violència des del 2019.


El sistema antimíssils israelià en acció

"La nostra pauta és augmentar encara més la intensitat i quantitat dels atacs" contra objectius de l'enclavament, ha assegurat Netanyahu, que ha afegit que el grup islamista palestí Hamàs, que controla de facto la franja, "rebrà cops que no esperava" per part de l'exèrcit israelià.


Un inspector analitza els efectes de l'impacte d'un coet palestí

"Encara tenim camí per recórrer i ho farem junts, amb responsabilitat i suport total" dels atacs que les forces armades "estan realitzant i realitzaran", ha dit el mandatari en un vídeo al seu compte de Twitter.


Edifici del Ministeri de l'Interior d'Hamàs destruït pel bombardeig d'ahir

Segons ha precisat, l'exèrcit ha atacat ja "centenars d'objectius d'Hamàs" i de la Gihad Islàmica, inclosos "els seus comandants".


5.000 reservistes mobilitzats

Netanyahu ha lamentat també la mort de dues dones israelianes que han mort avui per l'impacte de coets palestins a la ciutat meridional israeliana d'Ashkelón i ha demanat a la població que "obeeixi estrictament les instruccions" de seguretat.


Fins al moment, 26 palestins —entre ells 9 nens— i 2 israelianes han mort en l'escalada actual, després de l'intens llançament de coets —almenys 250— cap a Israel per part d'Hamàs i la Gihad Islàmica i almenys 140 bombardejos de represàlia sobre objectius de Gaza per part de l'exèrcit israelià, que avui ha mobilitzat 5.000 reservistes i es prepara per a un campanya que podria tenir una durada indefinida.


Bombardeig israelià a Gaza ahir a la nit

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —