- vídeos -
Aitana Ocaña
Per EFE
Publicat el 01 de maig 2021

La cantant Aitana Ocaña visibilitza la inseguretat que sofreixen les dones quan van soles pel carrer en el seu nou senzill, Ni una más. "Aquesta situació continua passant i és desagradable. És un tema amb el qual vull fer reflexionar-hi la gent i visibilitzar com em sento i crec que ens sentim totes", explica.

L'artista catalana de Sant Climent de Llobregat ha reivindicat, en multitud d'ocasions, la importància de donar visibilitat a situacions quotidianes a les quals moltes de dones s'enfronten cada dia.

Per això, amb Ni una más, Aitana volia mostrar algunes de les accions que s'han normalitzat i que “no hauria de ser així”, com treure les claus per defensar-se quan una dona torna sola a casa, trucar un conegut per telèfon, enviar la ubicació en temps real o mirar constantment cap endarrere per comprovar si algú t'està seguint.

“Jo a la nit em sento insegura, sempre; si puc prefereixo anar acompanyada d'algú. No se m'acut passar per uns certs carrers o per uns certs llocs com pot ser un pàrquing. Són coses que em posen tibant i em fan sentir incòmoda, quan no hauria de ser així”, defensa.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —