- podcasts -
Per Ana Rubió Jiménez , Enric Sitjà i Berta Coll Bosch
Publicat el 17 de juny 2022

“Vuelva usted mañana”. Mariano José de Larra va titular així el seu article sobre la lentitud burocràtica. Era l’any 1833, però les coses no han canviat gaire. Quant de temps has invertit a fer tràmits administratius? I quantes vegades te n’has sortit fàcilment?

En aquest episodi, l’Ana, la Berta i l’Enric conversen amb el responsable d’Estudis i Polítiques Sectorials de PIMEC, Moisès Bonal, amb la vicepresidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Sira Vilardell, i amb l’economista i enginyer Pau Vila. Ah, i mentre escrivíem el guió, ens ha caigut una bona pluja de veus en què descobrim diferents experiències amb l’administració.

El temps dirà

Sabem gestionar el nostre temps? Què fan les institucions per regular-lo? I, per començar, què és el temps?

Els interrogants al voltant d’aquest element físic són immensos. A El temps dirà, un podcast del Diari de Barcelona, parlem amb psicòlogues, científiques, filòsofes i polítiques del temps i de totes les seves dimensions. El temps lliure de les persones, el temps físic i filosòfic, el temps que tarda l’administració a prendre decisions... I, tot plegat, l’any que Barcelona és la Capital Mundial de les Polítiques del Temps.

Dirigit i presentat per Ana Rubió, Berta Coll i Enric Sitjà, El temps dirà t’apropa a l’element més transversal de la nostra vida: el temps.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —