Imatge promocional d'Els Amics de les Arts.
Per ACN
Publicat el 27 de juny 2020

Els Amics de les Arts han publicat un nou single del seu proper disc. No vam saber tornar és la cançó que obrirà l'àlbum El senyal que esperaves, que sortirà al setembre. El grup ha explicat que és un tema sobre "els punts de no retorn, sobre caminar per la corda fluixa pensant que aquesta vegada tampoc s’acabarà trencant".

D'altra banda, Els Amics de les Arts han explicat que la seva gira d'estiu s’ha vist greument afectada per la crisi sanitària de la Covid-19 i per això han reinventat el format de les actuacions amb concerts en acústic. El grup interpretarà en directe les cançons que van versionar durant el confinament, quan van oferir concerts en línia pel seu canal de Youtube amb el nom ‘Els dies més dolços’.

Entre els pròxims concerts del grup hi ha el Grec Festival, el Cruïlla XXS al Camp Nou, el Festival Sons del món a Roses, el Festival Portalblau a L'Escala, el Festival Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols, el Canet Rock, a Mont Real, a l'Auditori del Fòrum i a l'Auditori de Girona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —