Stay
Per ACN
Publicat el 02 de juliol 2021

Stay Homas ha publicat avui el single 'No vull baixar', un tema que ha comptat amb la col·laboració d'Albert Pla. Aquesta és la cançó més introspectiva del grup i "descriu el moment oníric, d'elevació momentània que tothom sent quan es deixa portar pels seus pensaments".


El videoclip està dirigit per la fotògrafa Marta Mas, que ha aconseguit una representació visual i sonora d'aquest estat de consciència, carregada de sensacions oníriques, il·lògiques i espontànies, pròpies d'un somni. El trio barceloní estrena amb aquest tema 'Cukileo Records', un segell creat amb Halley Records. Segons un comunicat de la discogràfica, Cukileo és una paraula inventada que els barcelonins associen amb la "sensació d'estar a gust".

Stay Homas tanca així l'etapa amb el seu segell anterior amb el qual han aconseguit dos discos d'or gràcies a les cançons 'The Bright Side' amb Oques Grasses i 'Volveré a Empezar' amb Nil Moliner.

Sobre el nou single, el trio barceloní ha explicat que tot i que tothom sempre va molt estressat, sempre "hi ha aquells dos o tres minuts en què deixes la ment en blanc i et dediques a la contemplació". 'No vull baixar' li canta a aquesta epifania a la qual demanen cinc minuts més per continuar gaudint-la.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —