Norwegian tornarà a operar des de Barcelona a partir de l'1 de juliol
Per ACN
Publicat el 17 de juny 2020
Temps de lectura 2 minuts

L'aerolínia Norwegian ha anunciat aquest dimecres que a partir de l'1 de juliol reprendrà les rutes a Oslo, Estocolm i Copenhaguen des de l'aeroport del Prat . Segons el comunicat de l'empresa, els viatges es produiran tres dies a la setmana a la capital noruega (dimarts, dijous i diumenge), dos a la capital danesa (dilluns i divendres) i dos més a la capital sueca (dilluns i divendres). D'altra banda, també s'obriran els vols des d'altres aeroports com Palma, Alacant, Màlaga i Gran Canària. Tot plegat, seran 84 vols setmanals des d'aquests cinc aeroports. 

Segons Norwegian, la reobertura "respon a l'increment de la demanda entre els passatgers, en un moment en què les altres aerolínies també estan reprenent els seus vols". Durant aquest temps que l'operativa s'ha mantingut aturada, la companyia ha treballat només en 13 rutes, totes elles entre aeroports noruecs. Així, s'ampliarà la seva operativa en 12 avions, fins als 20 aparells, i per garantir la supervivència ha hagut de rebre ajudes del govern noruec.

Mentrestant, els representants dels treballadors de la companyia a l'Estat mantenen un conflicte obert amb la direcció de l'aerolínia a qui acusen de cessió il·legal de treballadors. Les organitzacions sindicals USO i Sepla acusen la línia aèria de no voler ser responsables de 400 pilots i 900 tripulants de cabina que van ser contractats a través de la filial Norwegian Air Resource. A més a més, les organitzacions sindicals els acusen de fer servir "un complex entramat de societats" per eximir-se de les responsabilitats davant possibles indemnitzacions per acomiadament i dels deutes a la Seguretat Social.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —