Atac a Gaza, per part d'Israel.
Per EFE i Redacció
Publicat el 28 d’agost 2020

L’exèrcit israelita ha atacat de nou posicions militars de Hamàs a Gaza com a represàlia pel "llançament de sis globus incendiaris". Avions de combat i tancs han realitzat el primer atac aquesta matinada contra un “una posició militar i una infraestructura subterrània” del moviment islamista, que ha estat respost amb sis projectils llançats des de la franja contra territori israelita, els quals, segons els mitjans locals, no han causat danys materials ni ferits. Com a resposta, les tropes han atacat de nou, hores després, a diversos objectius militars de Hamàs; entre ells, una fàbrica d’armes.

“L’exèrcit veu qualsevol activitat terrorista contra Israel amb gran severitat, i està preparat per seguir actuant davant qualsevol intent de causar danys contra civils israelites o la seva sobirania”, ha declarat un portaveu militar en un comunicat.

Després de mesos de calma, la tensió a la regió ha augmentat aquest mes d’agost pel continu llançament de globus incendiaris i artefactes explosius des de Gaza, que provoquen focs a localitats israelites adjacents i han cremat centenars hectàrees. Tot això es produeix mentre Gaza segueix confinada per la detecció aquesta setmana dels primers contagis locals de Covid-19, que en tres dies s’han multiplicat per vint, i ja registra 80 casos.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —