Meme
Per Redacció
Publicat el 05 de juny 2021

La tarifa de la llum ha disparat els preus i també l'humor. Les elèctriques cobraran més en hores punta i les dotze de la nit és el moment en què més a compte sortirà veure la televisió, encendre una làmpada, posar una rentadora o iniciar el rentaplats. Aquesta mesura ha generat molta indignació entre la població, així com un ampli seguit de bromes a les xarxes. Al Diari de Barcelona fem un recull dels millors memes creats per usuaris que han preferit tirar d'humor davant una nova pujada de preu de les elèctriques.

Parelles i veïns

Segons els usuaris de les xarxes, les noves factures de la llum també tindran un impacte en les parelles i els veïns dels blocs de pisos.

Canvis de guió a les pel·lícules

També hi ha hagut doblatges de pel·lícules i sèries, amb personatges que s'adapten a les noves mesures. Luke Skywalker haurà d'esperar per agafar la velocitat de la llum, Gandalf canviarà la seva arribada estrella i Jon Snow haurà d'anar més amb compte amb Melisandre i el senyor de llum.

Polònia

El programa de sàtira política de TV3, Polònia, també va aprofitar per fer humor sobre aquesta situació. Un home decideix organitzar un sopar romàntic per a la seva parella, tant romàntic que el faran amb espelmes i sense pantalles. És clar que hi ha un motiu amagat...

Crítica i protesta

No tot ha estat humor, sinó que a Twitter també s'han vist nombrosos usuaris indignats amb la nova pujada de la llum. Molts no han dubtat en expressar les seves queixes través de l'altaveu que dona la xarxa, alguns amb més ràbia que altres.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —