Els amics de les arts treuen una nova cançó: 'Et vaig dir'
Per Redacció
Publicat el 08 de maig 2020

Els Amics de les Arts treuren una nova cançó: Et vaig dir, del seu nou àlbum: El senyal que esperaves. Una cançó molt diferent de tot el que havien deixat entreveure fins ara: sentimentalisme a ultrança en quatre minuts i mig. Amb aquest nou tema sembla que intentin complir el gran objectiu de la seva tasca musical que un dels integrants del grup, Joan Enric Barceló, encarregat generalment de les lletres de les cançons, afirma en moltes entrevistes: “La nostra feina és muntar i desmuntar emocions en tres minuts”.

I això, malgrat la tasca difícil d’assumir-ho amb èxit, sembla que ho han assolit amb escreix. Els seguidors del grup català han rebut amb els braços oberts i han fet ploure elogis de tota mena a través de totes les xarxes socials. 

El grup va haver de retardar el llançament del disc, del qual es preveia la sortida el passat 30 de març, així com els primers concerts de la presentació del nou àlbum per tota la crisi sanitària que estem patint mundialment. Tot i això, els artistes han anat traient amb comptagotes alguns dels nous temes del seu nou treball que es caracteritza per la gran varietat d’estils musicals i la gran quantitat de ritmes divergents. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —