L'artista vigatana publicarà la cançó i un altre 'single' més recent en un vinil que sortirà el 16 d'abril
Per ACN
Publicat el 15 de març 2021

Núria Graham ha publicat aquest divendres en format digital At Last, una de les primeres cançons que va compondre per a l'àlbum Marjorie (2020) però que va quedar finalment descartada perquè no connectava amb la "fórmula" d'aquell disc. At last parla d'un moment en què la cantant "intentava trobar una mica d'espai" vital, i al seu parer, té sentit publicar-la ara: "Per fi em sento en el lloc on estava disposada a estar quan la vaig escriure", explica. Graham llança també avui el videoclip de la cançó, produït per Escarfior Films i dirigit per Artur Tort. A més, el proper 16 d'abril At Last s'editarà en vinil i amb una cara B per a una nova cançó a piano i veu (Ready to fool you), aquesta sí escrita uns mesos després de Marjorie.

"Vam començar amb un piano i vam intentar utilitzar diferents sons, experimentant amb la veu. Per alguna raó, no vam seguir aquesta fórmula amb la resta de cançons i finalment la vam deixar fora del disc", raona Núria Graham en un comunicat del seu segell, Primavera Labels.Ella i el seu coproductor Jordi Casadesús la van descartar aleshores, però no enterrar. Diu la vigatana que dos anys després d'haver-la creat, ara està convençuda que la cançó "tracta sobre ser valent i bona amb una mateixa". Per aquesta raó veu oportú publicar-la precisament ara quan, diu, se sent més propera al lloc "on estava disposada a estar" quan va escriure At Last.

Graham continua amb la gira de presentació de Marjorie, interrompuda un bon tram del 2020 per la crisi del coronavirus. Properament té actuacions a Barcelona, Manresa, Madrid, Burgos, València, Lleida i Sant Pere de Ribes. I a la tardor ja té dates per a Londres, Burgos i Galícia.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —