Esportistes a les platges de Barcelona
Per ACN
Publicat el 08 de maig 2020

Des d'avui està permès fer esport a la platja de forma individual de 6 a 10 hores del matí, tot i que no hi ha serveis de socorrisme. Durant el primer dia, algunes persones s’hi han apropat, però no s’han vist aglomeracions, ja que la majoria dels corredors han preferit continuar fent-ho al Passeig Marítim. 

La Guàrdia Urbana, que ha patrullat la zona i ha fet avisos per megafonia, ha fet fora alguns ciutadans que s’han assegut per veure sortir el sol o passejaven per la sorra, ja que aquestes activitats no estan permeses.  En la segona franja horària habilitada per fer esport, de 20 a 23 hores, les platges només estaran habilitades per a la pràctica d’activitats de surf i per als esportistes professionals i federats. 

Obertura de parcs de Montjuïc
Avui, a més, també s’han obert sis parcs més, que s’han sumat als 70 que ja es van obrir la setmana passada, per tal d'ampliar els espais de passeig dels ciutadans. Es tracta dels Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, els del Teatre Grec, els de Laribal, els d’Aclimatació de Montjuïc, els de Joan Brossa i els de Joan Maragall. 

L’Ajuntament de Barcelona explica que aquesta obertura progressiva de nous parcs s’ha fet tenint en compte dos criteris: afavorir la connexió entre carrers i entre barris i ampliar l’espai verd disponible a algunes zones per “poder completar la xarxa d’itinerari segurs”. Recorden que només s’hi pot fer esport o passejar mantenint les distàncies de seguretat, però no es pot romandre als parcs. Les àrees infantils també romandran tancades. 
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —