L'oci nocturn afirma que Salut posa l'11 de febrer com a possible data de reobertura
Per ACN
Publicat el 26 de gener 2022

Aquest dimarts a la tarda el sector de l'oci nocturn s'ha reunit amb el Govern per fixar l'11 de febrer com a possible data de reobertura, "però ens hem quedat molt neguitosos perquè no se'ns ha assegurat que sigui la data definitiva", assegura Ramon Mas, secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona. L'aixecament de les mesures d'aforament en la restauració i gimnasos ha fet que des del gremi es reivindiqui la voluntat de reobrir.

Les condicions d'obertura serien quasi de normalitat, amb l'horari habitual, un aforament del 80% o 100% i amb pista de ball, però la reunió no s'ha concretat ni justificat res, ha afegit el president de Fecasarm, David López. Ha acusat Salut de deixar en interrogant la continuïtat dels negocis i treballadors i afirma que el sector té cada cop més problemes a l'hora de cercar personal a causa de la inestabilitat que suposa treballar-hi.  

Per la seva banda, el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, ha recriminat al Govern que no hagi reconegut "el fracàs" de les restriccions a Catalunya, perquè continua havent-hi molts casos. Ha reclamat que s'aprovin uns ajuts al sector "a l'alçada de les restriccions" i ha acabat demanant que "el sector necessita previsió per poder treure treballadors d'ERTO, comprar material, contractar artistes o vendre entrades, accions que no es poden fer si les dates que no són segures".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —