'Ofèlia', un muntatge sobre el suïcidi i la depressió
Per EFE
Publicat el 12 de desembre 2021

 El dramaturg Àlex Rigola torna a Temporada Alta per estrenar Ofèlia, un espectacle que posa el focus en el suïcidi i la depressió a través de fragments i reflexions que apareixen a Hamlet. Amb aquest espectacle en forma de monòleg i interpretat per l'actriu Roser Vilajosana, el dramaturg català busca aproximar-se a una de les grans figures shakespearianes.

El muntatge, coproduït per Temporada Alta al costat de les companyies Heartbreak Hotel i Titus Andrònic, traça els tràgics passos que ressegueix el personatge d'Ofèlia abans de suïcidar-se.

La figura, creada per Shakespeare al segle XVII, és una de les més reconegudes de la literatura quan es parla de suïcidi i a la qual destacats pintors com John Everett Millais, i poetes com Arthur Rimbaud han dedicat les seves obres.

En aquesta proposta, Rigola ha creat una amalgama de textos, imatges i acompanyaments sonors amb els versos més malenconiosos de l'obra com a punt de partida. El director i actor teatral català, que ha presentat fins a 15 espectacles en el festival com La gavina i El policia de les rates, entre d'altres, presentarà aquesta obra demà i el 12 de desembre al Centre d'Arts Escèniques El Canal de Salt (Gironès).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —