L'atac a la seu d'Òmnium
Per ACN
Publicat el 13 de setembre 2020
Temps de lectura 2 minuts

Òmnium Cultural ha denunciat que la seva seu nacional, al carrer Diputació de Barcelona, ha patit un atac amb diverses destrosses. Segons ha explicat l'entitat, els han trencat els vidres de la porta de l'edifici i han provocat un petit incendi a l'entrada, que ha deixat marques de cremades a la porta i a l'esglaó d'entrada. "Si es pensen que agressions com aquesta frenaran la nostra denúncia contra la repressió de l'Estat van ben equivocats, no ens espanten. Cap agressió ens farà renunciar al dret a l'autodeterminació i a la petició d'amnistia", ha conclòs el vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri

El dirigent d'Òmnium també ha apuntat que ahir, durant la Diada, grups d'extrema dreta "campaven amb total impunitat" i ha remarcat que hores després ha aparegut la seva seu atacada: "Serem sempre un mur contra el feixisme i la intolerància dels qui ens voldrien silenciar”. 

L'entitat també ha volgut refermar el seu compromís amb el treball per la llengua, la cultura, la cohesió social i els drets civils.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —