Concentració convocada per Òmnium.
Per ACN i Redacció
Publicat el 19 de juliol 2020

Òmnium Cultural fa una crida als catalans que no es trobin en zona de rebrot per una concentració simbòlica, dilluns, davant de Santa Maria de Poblet (Tarragona). La seva finalitat és mostrar la disconformitat amb la visita dels reis a Catalunya. “Una monarquia corrupta i antidemocràtica que no és benvinguda al nostre país”, ha sentenciat l’organització des del seu compte de Twitter. El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, també ha denunciat la corrupció de la monarquia espanyola, la qual va titllar d’organització criminal: “Si aquesta setmana veiem com l’Audiència Nacional processarà la família Pujol per corrupció, perquè se’ls considera organització criminal, què és sinó la família Borbó? És una organització criminal, finançada amb comissions de l’Aràbia Saudita, que s’anaven repartint els diners entre ells”.

S’espera que sigui una manifestació simbòlica, evitant aglomeracions i que permeti seguir amb les recomanacions del Govern i les mesures de seguretat corresponents.

Cal recordar que Felip VI tenia prevista la vista a diversos punts de Barcelona, també, per aquesta setmana, però les ha ajornat a causa de la situació sanitària; només mantenint, sembla, la visita a Poblet.

De fet, un cop el rei va avisar el president Torra de la visita d'aquest dilluns, el president li va respondre per carta recordant les mesures sanitàries i el fet que calia evitar "els desplaçaments innecessaris".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —