Salvatore Di Nolfi
Per EFE
Publicat el 19 de desembre 2020

El director d'Emergències Sanitàries de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), Mike Ryan, alerta que malgrat les vacunacions contra la COVID-19, que estan començant en alguns països, podria haver-hi fins a mig any més de pandèmia, amb xifres altes de contagis i morts.

El director assegura que, tot i que la "vacuna és motiu d'esperança i s'ha de celebrar", els països on tenen una intensa transmissió del virus, com Mèxic, veuran com s'intensificarà molt. Paral·lelament, "aquells països que han tingut la pandèmia sota control podrien sofrir per a mantenir-se així", com les nacions d'Àsia Oriental, on ja estan començant a pujar les xifres de contagis després de mesos molt calmats. 


Mig any més de pandèmia, amb xifres altes de contagis i morts


La situació d'Amèrica 

Ryan subratlla que països com Amèrica, Brasil o els Estats Units "mai han sortit de la primera onada", per tant, s'enfrontaran "a un intens període on hauran de posar en pràctica totes les mesures necessàries". D'altra banda, també confirma que durant la primera setmana de gener una missió encapçalada per l'OMS viatjarà a Wuhan per investigar l'origen del coronavirus, just fa un any es van diagnosticar els primers casos. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —