L'Open Arms salpa a la Mediterrània per Nadal en la seva missió número 79
Per EFE
Publicat el 23 de desembre 2020

L'Open Arms, vaixell insígnia de l'ONG homònima de rescat marítim, ha salpat aquesta passada nit des del port de Barcelona cap al Mediterrani central, on passarà el Nadal en el marc de la seva missió número 79.

Tal com ha informat l'ONG badalonina, es tracta de l'únic vaixell d'una entitat humanitària que no està bloquejat a hores d'ara, de manera que romandrà en aigües internacionals per rescatar les persones vulnerables que necessiten ajuda al mar.

Coincidint amb aquestes dates festives, Open Arms ha llançat també una campanya de sensibilització sobre les vides a la deriva i la realitat present al Mediterrani sota l'etiqueta #UnPapelMuyImportante, que apel·la a la ciutadania per "salvar aquest Nadal".

"Depèn de tu, de tots", assenyala l'ONG, que alerta dels "centenars" de nens i nenes "maltractats per les onades al Mediterrani també per Nadal i en temps de pandèmia", els quals "fugen dels seus països amuntegats en embarcacions precàries esperant l'arribada d'altres éssers màgics carregats de salvavides".

Es tracta, segueix l'anunci, de "famílies sense menjar, sense somriures, sense escalfor" que, amb l'ajuda dels ciutadans, "tindran la possibilitat de sobreviure i escapar d'un món on només compta seguir viu un dia més".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —