Open Arms
Per Redacció
Publicat el 28 d’agost 2020

L'ONG Open Arms ha tornat a la càrrega. Després de mesos d'immobilitat a causa de la crisi de la covid-19, el passat 19 d'agost, ja va salpar el veler Astral en un trajecte amb l'objectiu 'd'observació i denúncia', a causa del desconeixement sobre la situació actual al Mediterrani Central, una de les rutes més utilitzades i més perilloses per arribar a Europa. Després d'aquesta primera missió, aquesta tarda ha salpat des de Burriana (Castellò) cap a la zona l'Open Arms, el vaixell almirall de l'ONG, per tornar a salvar vides, segons han informat a Twitter l'entitat catalana:

L'ONG ha declarat a un comunicat, segons informa l'ACN, que durant aquestos mesos 'no ha parat'. Han aprofitat per remodelar la seva tecnologia i ara compten amb sistemes de seguretat i comunicació més moderns, a més d'un dispositiu mèdic capaç de diagnosticar la covid-19 i altres malaties infeccioses. D'altra banda, amb motiu de la covid-19, s'ha unit a la tripulació personal sanitari de l'organització italiana Emergency. 

El Louise Michel i l'Astral es troben a alta mar

L'artista d'identitat desconeguda Banksy ha finançat recentment el vaixell de rescat Louise Michel –anomenat així en honor d'una feminista francesa–, pintat per ell mateix, que ja ha aconseguit salvar 89 vides al Mediterrani Central, segons ha informat Efe. Aquesta tarda, tots dos vaixells s'han trobat a la zona de cerca i salvament.
 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —