Col·laboradors Orgull Ràdio
Per Redacció
Publicat el 17 de maig 2021

Tot coincidint amb el Dia Mundial contra la LGTBIfòbia, Orgull Ràdio celebra avui el seu segon aniversari amb un programa especial en directe des de les Rambles de Barcelona. Precisament en el lloc que va presenciar la primera manifestació de l'orgull a l'Estat. La primera ràdio catalana LGTBIQ+ s'instal·là a Ràdio Rambles, un projecte de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona amb el suport de Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquest especial vol servir com a punt de trobada de tots els col·laboradors del programa i comptarà amb una tertulia per analitzar la situació del col·lectiu i la LGBTIfòbia. L'especial es podrà escoltar de 10 a 12 hores del matí a Orgull Ràdio i estarà disponible a xrcb.cat, web de la Xarxa de Ràdios Comunitària de Barcelona a partir de les 11.30 hores.

Orgull Ràdio celebrarà així els dos anys que porta en emissió, en els quals s'han creat 8 programes propis com 'Debat a Orgull' o 'Micròfon Encès'. A través de diferents espais, aquest projecte s'ha convertit en una ràdio pionera a Catalunya que tracta temes d'actualitat però amb una mirada LGBTI.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —