Concursants OT 2020
Per Redacció
Publicat el 11 de maig 2020

Després de dos mesos de suspensió temporal per la crisi del coronavirus, Operación Triunfo torna a TVE el pròxim 20 de maig. El talent show musical produït per Gestmusic comptarà amb els nou concursants que continuaven dins l’Acadèmia abans que tanqués el passat 16 de març: Nia, Gèrard, Flavio, Anaju, Samantha, Eva, Hugo, Bruno i Maialen. 

Vuit setmanes després que els concursants abandonessin l’Acadèmia per passar el confinament a les seves llars, l’inici de la desescalada ha permès que el programa retorni per poder continuar entretenint els seguidors i conèixer qui serà el guanyador d’OT 2020. 

Roberto Leal, que durant aquesta pausa d'OT 2020 ha fitxat per Atresmedia per presentar Pasapalabra —que torna a Antena 3—, continuarà sent el presentador. Així doncs, conduirà les quatre gales d'aquest tram final de l'edició, tal com es va comprometre en signar la seva incorporació al grup privat.

Gales sense públic presencial
A partir d’ara, les gales s’hauran de celebrar sense públic presencial per tal de “seguir els protocols establerts per als espectacles a recintes tancats”, segons informa RTVE. El passat divendres 8 de maig, però, el programa ja va posar en marxa una alternativa i va obrir un formulari perquè els fans puguin apuntar-se com a públic virtual. 

Juntament amb l’absència de públic, RTVE ha informat que les gales comptaran amb altres mesures de seguretat: el jurat podrà estar present al plató mantenint sempre la distància reglamentària, els concursants s’hauran de vestir sols sota la supervisió dels responsables i l’equip de maquillatge i perruqueria portarà sempre mascareta, pantalla facial i guants.

A la primera gala després del retorn, que es correspon amb la novena d’aquesta edició, Gèrard i Hugo seran els nominats, ja que eren els dos concursants que es jugaven la permanència a l’Acadèmia abans del confinament. 

Reobertura de l’Acadèmia
La data d’obertura de portes de la famosa Acadèmia encara es desconeix. Tots els concursants i professionals del programa que hagin de tenir contacte amb ells, seran sotmesos a les proves de la Covid-19 abans de tornar a l’Acadèmia. Així doncs, l’inici de l’activitat depèn dels resultats dels tests, segons ha informat la directora, Noemí Galera, a través del seu compte de Twitter. 

Així doncs, el canal 24 hores de YouTube reprendrà també l'emissió en directe tan bon punt els nou concursants hagin donat negatiu al test de la Covid-19 i puguin entrar a l’Acadèmia de nou. 

D’altra banda, els alumnes deixaran de rebre visites i les masterclass, així com algunes de les classes, passaran a fer-se telemàticament. Aquesta mesura afecta també, doncs, a l'assignatura de Veu i Moviment, impartida per Natalia Calderón, i a la de Cultura Musical, de la cantant Zahara.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —