El País Valencià es blinda per al Nadal
Per ACN i Redacció
Publicat el 18 de desembre 2020

El govern del País Valencià ha limitat a sis les reunions de persones tant en l'àmbit públic com en el privat fins al 15 de gener, incloses les festes de Nadal. Ho ha anunciat aquest dijous el president valencià, Ximo Puig, com a part de les mesures que l'executiu ha pres davant l'avenç de la pandèmia de la covid-19.

El confinament perimetral es reforça "de manera rellevant"; es manté la restricció d'entrar i sortir de l'autonomia fins al 15 de gener sense excepcions. Només podran entrar les persones que tornen al seu lloc de residència habitual, fet que no inclou ni els familiars ni les persones pròximes que viuen en altres autonomies.

"Cap reunió social o familiar podrà superar les sis persones en espais públics ni privats sense excepció per Nadal ni per cap altre motiu. Els dies de Nadal amb la condició afegida que no se superin els dos grups de convivència", ha explicat Puig en compareixença pública.

A banda, el toc de queda nocturn s'ha fixat a les 11 de la nit fins al 15 de gener amb les excepcions del 24 i el 31 de desembre, que s'amplia fins a les 12. Les mesures entren en vigor dilluns vinent.

"És dolorós haver de restringir, més encara, el Nadal. Però és el que toca; és el que hem de fer. Per prudència. Per seguretat. Per responsabilitat. Gràcies a la ciutadania valenciana. I disculpes pels encontres familiars frustrats. Cuidem-nos molt", ha escrit Puig al seu compte de Twitter.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —