El papa beneeix Biden i li recomana "seguir rebent la comunió"
Per EFE
Publicat el 29 d’octubre 2021

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha assegurat que el papa li ha dit que és "un bon catòlic" que ha de "continuar rebent la comunió", durant la llarga reunió que han mantingut avui al Vaticà, en la qual han dialogat sobre la crisi climàtica i l'assistència a la migració, i on ha regnat la proximitat i la cordialitat.

Francesc i Biden han encaixat les mans en senyal d'amistat, segons les imatges proporcionades pel Vaticà, i també hi ha hagut moments en els quals el pontífex reia amb les paraules del mandatari, el segon president catòlic de la Història dels Estats Units a ser rebut per un papa, després de John Kennedy.

Nova etapa

Aquesta cordialitat sembla passar pàgina a les relacions entre el Vaticà i els Estats Units durant l'administració de Donald Trump. A més, el president demòcrata visitava el Vaticà enmig de les crítiques de què ha estat objecte per part dels sectors més conservadors de l'Església catòlica estatunidenca per la seva posició a favor del dret a l'avortament, la qual cosa no sembla que hagi tibat la reunió.

Preguntat sobre si havien parlat sobre la seva postura sobre el dret a l'avortament, Biden ha respost: "No, no ho hem fet. Només hem parlat sobre el fet que ell estigués content que jo fos un bon catòlic i que hauria de continuar rebent la comunió".

La reunió privada entre tots dos ha durat 75 minuts, superant els 50 que Francesc va dedicar a Barack Obama i els escassos 30 de Trump. A més, Biden ha estat gairebé una altra hora amb el secretari d'Estat i cap de la diplomàcia vaticana, Pietro Parolin.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —