Passaport Covid obligatori
Per Redacció
Publicat el 30 de novembre 2021

El conseller Argimon ha anunciat aquest dilluns que l'ampliació del passaport Covid a restauració, gimnasos i residències tornarà a estar vigent a partir de la mitjanit de dijous després que durant el cap de setmana se suspengués per problemes tècnics a la web de La Meva Salut.

A partir de dijous, per tant, serà obligatori presentar el passaport de vacunació a bars i restaurants, així com a gimnasos i residències. La mesura arriba de la mà de l'augment de contagis de Covid-19 de les últimes setmanes.

Un col·lapse inesperat

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha explicat que el sistema per descarregar-se el passaport Covid es va col·lapsar perquè dels 9 milions de persones que ja el tenien, la meitat l'han tornat a demanar. El vicepresident ha admès que les cues per accedir a la web o l'aplicació per mòbil de La Meva Salut van arribar a pics de 300.000 persones.

Segons ha destacat Puigneró en una entrevista a Els Matins de TV3, el problema és que hi ha hagut un "volum inesperat" de gent que tenia el certificat, però no el trobava o no sabia on se li havia guardat al mòbil. Tot i les cues virtuals, el vicepresident ha destacat que divendres es van descarregar 400.000 certificats i 450.000 més cada dia del cap de setmana.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —