Pau Juvillà confirma que té càncer
Per Redacció
Publicat el 02 de febrer 2022

Una fotografia assegut a la sala d’espera de l’hospital amb un tiquet de visita a la mà ha estat el començament del fil de Twitter en el qual el secretari tercer de la mesa del Parlament ha explicat que el problema de salut que pateix és un càncer. 

Juvillà ha afirmat que es troba bé, però la malaltia no li permet assistir al procés de defensa en contra de la retirada del seu escó, ja que durant les pròximes setmanes s’haurà de sotmetre a “un tractament amb possibilitats”.

El secretari ha confessat a la xarxa social que, en els últims 15 anys, ha hagut de lluitar contra dos tumors més que s’havien detectat a temps. Tot i tenir cura de la seva intimitat, el polític parla dels seus problemes de salut “amb l'esperança que el gest serveixi per quelcom”.

Per últim, Juvillà ha agraït el suport, i ha defensat la qualitat de la sanitat pública a la qual ha estat “un usuari (massa) assidu” en els darrers anys de la seva vida, a més de convidar a procurar que hi hagi prou recursos perquè continuï sent així.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —