Convencionalitat poc convencional
Per Redacció
Publicat el 11 de febrer 2022

Instruments de joguina barrejats amb una veu que et fa sentir com a casa. Com si estiguessis escoltant les mítiques històries de quan els teus pares eren joves al costat d’una llar de foc, encara que potser això últim és massa idíl·lic. Pau Riba i l’Orchestra Fireluche presentaran en directe el 9 d’abril a l’Auditori de Girona el seu nou disc, Segona florada, a la 10a edició del Festival Strenes.

Fa tres anys que Riba i la gironina Orchestra Fireluche, amb el seu arsenal d’instruments poc convencionals i clàssics alhora, van gravar junts un disc de sis cançons titulat Ataràxia. Pianos de joguina, serres musicals, flautes i bateries fetes amb deixalles es van fusionar amb la veu del reconegut cantautor. Segona florada és la continuació d’aquesta primera producció de 2019, un disc que contindrà cançons noves combinades amb versions del cançoner de Pau Riba, de Grup de Folk, i del poeta i dramaturg manacorí Toni Gomila.

Segona florada s’estrenarà en directe el 9 d’abril a l’Auditori de Girona, en l’edició del 10è aniversari de l’Strenes. El Festival ja ha avançat altres concerts de presentació, com Jorge Drexler, Dorian, Ginestà, Macaco, Suu, Lágrimas de Sangre, Els Catarres o el retorn de Delafé y Las Flores Azules. Els Pets i Sergio Dalma ja han exhaurit les entrades, mentre que les de Riba i l’Orchestra Fireluche es poden comprar a partir d’avui divendres 11 de febrer a les 10h del matí.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —