Pau Vallvé
Per Redacció
Publicat el 18 de juliol 2020

El músic barceloní Pau Vallvé treu nou disc el 18 de setembre, titulat La vida és ara, el qual ha autoeditat ell mateix durant el confinament. El comunicat publicat a la seva pàgina web és prou clar: “L’estat d’alarma em va agafar a l’estudi i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies”. El resultat de tot plegat és un disc que reflecteix “un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància”.

La vida és ara ha estat gravat íntegrament per Vallvé amb els instruments que tenia i es va convertir, segons ell, “en la seva rutina i única ocupació” durant els tres mesos de pandèmia. S’acaba d’obrir la prevenda per tal de finançar-ne la fabricació, sense cap intermediari, “de manera directa entre el públic i jo”, diu. Tots aquells que el comprin abans del seu llançament oficial el rebran signat uns dies abans.

COMENÇA LA PRE-VENDA DEL NOU DISC!

Es titula 'LA VIDA ÉS ARA' i sortirà el 18 de setembre. Qui el compri durant la pre-venda el rebrà uns dies abans i signat.

Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns... >> https://t.co/58ENYeTe3w pic.twitter.com/pYdhrVksex

 

Es faran enviaments a tot el món i es pot adquirir tant en format CD, MP3 o LP, tot i que avisa que en aquest últim format podria tardar més.

 

 

Sembla, però, que la creació del nou disc no ha estat l’única tasca que va realitzar el cantant durant l’estat d’alarma. Tal com va il·lustrar en un vídeo al seu canal de YouTube, ha reeditat el seu disc del 2014 “Pels dies bons”, en versió vinil i fet a mà.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —