'Tot el que brilla', un vídeo film que ens endinsa en l'univers de Pau Vallvé
Per Redacció
Publicat el 26 de gener 2021

"Després de 3 mesos de confinament sol rascant i mirant endins, volia que el vídeo parlés de la lluita interna amb un mateix, de les coses no resoltes que un té dins". Així descriu el cantant Pau Vallvé Tot el que brilla, un music film de dotze minuts de duració que agrupa quatre cançons del seu nou disc: La vida és ara, Èpoques glorioses, Copiar/Pegar i un fragment de Tothom vol ser feliç.

La història, coescrita per Pau Vallvé i Loida García, tracta de la lluita amb un mateix, amb els propis traumes i ferides no curades. És un relat circular que acaba tal i com comença, i així torna a començar. Un bucle infinit. El vídeo està protagonitzat per l'actiu Ana Alarcón.

"El nou disc de Pau Vallvé és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n'adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu", indiquen des del seu segell, Bankrobber. 

El disc, titulat La vida és ara ha estat autoeditat l'any 2020, en plena pandèmia. Es tracta, en part, d'un canvi d'etapa, propiciat per la suma de l'experiència acumulada del cantautor i també per un confinament en solitari.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —