Paula Bonet publica una fotografia de l'home que l'assetja
Publicat el 15 de setembre 2021

La il·lustradora i escriptora Paula Bonet ha publicat en el seu compte d'Instagram una fotografia de l'home al qual ha denunciat per assetjament davant la porta del seu nou taller "saltant-se així l'ordre d'allunyament" que li va imposar una jutgessa, segons denuncia públicament al seu perfil.

L'artista de Vila-real (Plana Baixa) establerta a Barcelona, ja va denunciar al setembre de l'any passat davant la Policia que patia assetjament des de feia més d'un any i ara explica a les xarxes socials que aquest home, la silueta del qual es pot copsar després de la finestra que es veu en la fotografia publicada per la dissenyadora, va descobrir la ubicació del seu nou taller i va arribar amb flors.


L'artista explica a la publicació que l'home li diu que "a vegades la vol tallar a trossets" o que "altres vegades s'agafa a la finestra del meu despatx a la una de la matinada mentre jo treballo perquè li expliqui què em passa, perquè moltes vegades no m'entén". afegeix.

https://twitter.com/paulaboneti/status/1438052144360394754?s=20https://twitter.com/paulaboneti/status/1438052144360394754?s=20

Bonet també ha agraït a les seves alumnes del taller "la fortalesa" que van demostrar, perquè hi eren, amb ella, durant l'amenaça.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —