Perplexitat a les xarxes davant els dos concerts de 5.000 persones que Raphael està fent a Madrid
Per Redacció
Publicat el 21 de desembre 2020

Davant d’un públic de 5.000 persones, el famós cantant espanyol Raphael ha commemorat els seus 60 anys de carrera sobre els escenaris amb un concert al Wizink Center de Madrid.

S’han venut gairebé el màxim d’entrades permeses en pandèmia, un 40% de l’aforament normal. I l’organització ha assegurat que s’han complert totes les mesures de seguretat. Si bé, la perplexitat a les xarxes ha estat instantània. Com pot ser que a les portes d’un Nadal amb canelons farcits de mesures restrictives, els restauradors patint unes limitacions impossibles, i un context internacional en què els confinaments augmenten i les festes s’anul·len, a Madrid es continuïn permetent aquests tipus d’actes amb 5.000 persones en un recinte tancat?

Entre les crítiques es diu que tot i el compliment de les mesures a l’interior de l’espai, cal tenir en compte com tots els assistents han de desplaçar-se per arribar-hi, que es tracta d’un espai tancat, que la majoria canten i criden i que no només se n'ha fet un sinó que en seran dos. Per tant, 10.000 persones exposades a aquesta situació.

I és que el Wizink Center no acollia tanta gent des de l’inici de la pandèmia el 7 de març en un concert de Camela abans que el món es parés.

Entre les cançons del repertori que ha oferit Raphael hi ha, "Se nos rompió el amor", "Me olvidé de vivir", i irònicament la cançó que es va convertir en un petit himne durant els mesos de confinament: "Resistiré”.

Amo a #RAPHAEL pero esto no te lo perdonaré jamás #RAPHAEL pic.twitter.com/0KohGEgqr0

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —