Els petits teatres de Barcelona llancen un abonament conjunt de deu espectacles
Per ACN
Publicat el 12 de desembre 2020

Una desena de sales de proximitat barcelonines acaben d'estrenar un abonament conjunt per connectar els seus escenaris amb una oferta de 10 espectacles d'aquesta temporada a preu reduït. Els espais són el Teatre Akadèmia, l'Antic Teatre, la Sala Atrium, El Maldà, el Tantarantana, la Sala Flyhard, La Gleva, La Badabadoc, la Fènix i la Sala Versus Glòries, els mateixos que aquest estiu van començar a col·laborar a través del web teatresdeproximitat.cat, amb el lema "On el teatre batega".

El reclam és ara "10 escenaris, 1 univers d'emocions", i l'abonament és una nova estratègia conjunta per obtenir més visibilitat i "crear nous públics". Al desembre, les deu entrades estan disponibles per 90 euros i a partir del gener el preu ja serà de 120 euros. Les deu petites sales de teatre segueixen treballant plegades, expliquen, amb l’objectiu de crear "més iniciatives que beneficiïn al públic, creadores, companyies i artistes i generin vincles entre les sales".

Després del web llençat a l'estiu, la nova iniciativa és una venda agrupada que redueix el cost de les entrades i afavoreix el recorregut per totes aquestes sales: l'abonament és bescanviable per a 10 entrades per a qualsevol espectacle i funció programat a les 10 sales mencionades durant la temporada 2020/21, amb un màxim de 2 entrades per sala. La compra es fa a través del web dels teatres de proximitat.

El descompte d'aquest primer més es finança a través del programa BONUS CULTURA, que l'Ajuntament de Barcelona va llançar al juliol per estimular el consum cultural en plena pandèmia, i que és vigent fins a final d'any. La campanya compta també amb el suport de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i el TR3SC, club de cultura.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —