- podcasts -
Per Paula Balsebre
Publicat el 12 de juny 2021
Duració 2'

Els quadres sonors són assajos sonors sobre la posada en escena d’un quadre o d'una fotografia. Hi preval la descripció plàstica d’un ambient, la sonorització psicològica d’un estat subjectiu d’interpretació i la capacitat d’associar el disseny de la veu i l’estil formal amb l’avantguarda corresponent.

Demanem a l'autora d'aquesta obra, Paula Balsebre, que ens expliqui per què va escollir aquesta peça: És una obra simbolista del "Frieze of life" de l'autor, tracta les etapes amoroses d'una parella. M'agrada molt aquesta peça sobretot pel fet que són dos amants que sembla que s'estimin tant que es fusionen ells mateixos i els seus rostres, tant que no saps on comença l'un i acaba l'altre.

També hi ha un contrast molt fort entre l'estatisme i petrificació de dins la cambra i el món de la finestra, on hi ha llum, moviment, vida. Tot i això, considero que la peça té un vessant tràgic, de pèrdua d'individualitat, canibalisme i mort. 

Vaig fer un muntatge sonor jugant amb els dos canals auditius com si fossin dues persones separades que s'acaben unint  en un so que s'escolta pels dos canals alhora. D'aquesta manera narro com dues persones anònimes fugen d'un món caòtic i sorollós, i es troben en un espai tranquil i per unir-se. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —