Els cinemes Renoir Floridablanca i Phenomena reobren les portes el 19 de juny
Per ACN
Publicat el 19 de juny 2020
Temps de lectura 3 minuts

Els cinemes han estat una de les atraccions d'oci que han detingut la seva activitat per la pandèmia de la Covid-19. Després d'aquest període, Renoir Floridablanca i la sala Phenomena reobriran les portes al públic el proper 19 de juny.

De moment, al Renoir Floridablanca encara no han anunciat els títols amb què reobriran el cine. En el cas de la sala Phenomena, el seu retorn serà amb la projecció de pel·lícules com Mad Max: Fury Road, La La Land i la trilogia de Batman dirigida per Christopher Nolan, entre d'altres.

Les taquilles de la sala Phenomena, dirigida per Nacho Cerdá, obren aquest dilluns fins divendres, entre les tres i les set de la tarda per a la recollida de carnets de soci del Club Phenomena. Així mateix, la sala ha anunciat una promoció 2 per 1 que han llançat enguany.

Mesures d'higiene

Renoir Floridablanca ha explicat les mesures que es duran a terme per complir amb les normes sanitàries, com la reducció de l'aforament de cada sala amb una distància de seguretat que es mantindrà mitjançant butaques preassignades. Podran seure al costat les persones que conviuen en el mateix pis. Així mateix, s'ha disminuït el nombre de passis per facilitar la neteja de les instal·lacions i evitar les aglomeracions.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —