Piqué
Per EFE
Publicat el 08 de gener 2022

El central del Barcelona Gerard Piqué ha publicat al seu compte de Twitter un extracte bancari del 50% de la seva última nòmina com a jugador blaugrana per desmentir una informació que assegura que el central és el més ben pagat del primer equip de futbol. Piqué ha penjat una imatge amb la xifra de 2.328.884,39 euros corresponent, segons diu, al 50% del seu salari a data de 30 de desembre de 2021.

Aquest missatge es produeix després que el programa 'Onze' de la Televisió de Catalunya (Tv3) informés que el central, Sergio Busquets i Jordi Alba són els tres jugadors del Barcelona que més cobren.


"Personatges com aquest cobrant de la televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta't una mica", ha escrit Piqué, en al·lusió a la publicació a Twitter del programa televisiu amb la informació explicada pel periodista Lluís Canut.
En aquesta informació, el periodista va assegurar que Piqué cobrava 28 milions d'euros bruts abans d'impostos.

Abans de la publicació de Piqué a les seves xarxes socials, el club ha subratllat que les quantitats publicades "són errònies" i "no s'ajusten a la realitat"."A més, en el cas dels tres primers jugadors al·ludits (Piqué, Busquets i Alba) dona com a fixes quantitats que, sent variables, possiblement mai s'arribaran a meritar", ha precisat l'entitat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —