Twitter ha anunciat una nova eina que permetrà tuitar gravacions de veu
Per Redacció
Publicat el 17 de juny 2020
Temps de lectura 1 minut

“Pots tuitar un tuit, però ara pots tuitar amb la teva veu!”. Aquest és el clam amb què Twitter ha anunciat avui una nova eina de la plataforma que permet piular gravacions de veu. De moment, però, aquesta funció només està disponible pels dispositius iOS, i s’ha començat a oferir primer a alguns grups de prova, però aviat estarà disponible per tots els usuaris que disposin d’aquest sistema operatiu.

Perquè a vegades 280 no són suficients, a partir d’ara, els tuits des del mòbil podran incloure una gravació de fins a 140 segons i, si s’esgota el temps, un nou tuit es generarà a mode de fil per poder continuar gravant.

Per posar en marxa l’eina, només cal anar a la funció de ‘nou tuit’ i a la part inferior esquerra, al costat de la icona per adjuntar una foto, hi ha el botó per començar a gravar. Un cop piulat, apareix un requadre amb la teva imatge de perfil que es podrà pitjar per sentir la gravació. A la part inferior de la pantalla s’obrirà una petita finestra on el tuit anirà sonant, de manera que es podrà escoltar mentre et desplaces per l’aplicació, i inclús fora d’ella.

Al blog de Twitter han expressat que “hi ha molt que es pot deixar de dir o interpretar fent servir text”, i per això la plataforma espera que aquesta nova funció aporti una “experiència més humana” a l’aplicació.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —