Restaurant
Per ACN
Publicat el 15 de maig 2021

El Gremi de Restauració vol fer una prova pilot a una vintena de restaurants de Barcelona. El xef i empresari Albert Raurich, un dels impulsors de la iniciativa, ha explicat que la seva voluntat és omplir al 100% l'interior d'aquests establiments i que no s'hagin de mantenir les distàncies de seguretat.

El sector té previst fer aquesta prova o l'última setmana de maig o la primera de juny. El sector vol demostrar així que no cal mantenir l'aforament actual del 30% als interiors dels restaurants. La prova pilot comptarà amb la supervisió del doctor Bonaventura Clotet, de Can Ruti que, conjuntament amb el Gremi, negocia amb l'Ajuntament i la Generalitat perquè ho financin.

En aquesta prova pilot és previst que hi participin unes 2.000 persones. A tots els comensals se'ls farà un test d'antígens abans d'anar als restaurants i se'ls farà un seguiment sanitari durant els següents 10-15 dies.

Raurich considera que és "molt important deixar clar als clients" que amb una bona ventilació els interiors dels restaurants són segurs. A més de demostrar que no cal mantenir un aforament del 30% pretenen "aconseguir treure la por de la gent", ha subratllat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —