TSJC
Per ACN i Redacció
Publicat el 03 d’octubre 2020

La Plataforma 3 d'Octubre ha encerclat l'edifici del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya aquest dissabte per commemorat els tres anys de la vaga general que es va fer per condemnar l'actuació de les forces de seguretat durant el referèndum de l'1-O. L'acció ha començat amb una concentració davant del TSJC on s'han reunit un centenar de persones. En aquesta s'ha denunciat que "tres anys després, la repressió continua".


El portaveu de la Plataforma 3 d'Octubre, Josep Lluís de Alcazar, ha criticat que "la llista cada vegada és més llarga" i ha recordat que fa una setmana es comptabilitzaven en unes 2.800 persones les que en algun moment han estat víctimes de repressió. Des de l'1 d'octubre hi ha "uns companys més", afirmava. Els concentrats han acabat la mobilització donant la volta a l'edifici del TSJC tot denunciant que "no és justícia, és venjança".

Portaveu de la Plataforma 3 d'Octubre, Josep Lluís de Alcazar.

Representants de la Plataforma 3 d'Octubre

Quim Torra recorda la vaga general

El president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, ha recordat la mobilització del 3 d'octubre de 2017, en un missatge a Twitter.

La vaga general la van convocar CGT, CNT, COS, I-CSC i IAC, i diferents Comitès de Defensa de la Vaga -relleu dels Comitès de Defensa del Referèndum de l'1-O- per denunciar la vulneració de drets de l'Estat contra la celebració del referèndum. El rei espanyol, Felip VI, va assegurar al vespre que l'independentisme havia "fracturat i enfrontat" la societat catalana.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —