Pancarta Desperdicis
Publicat el 17 de juliol 2020

La U.E. Sant Andreu afronta demà un partit cabdal: la semifinal del play-off d'ascens a la Segona Divisió B de futbol, en què s'enfrontarà a L'Hospitalet. Tot plegat, en unes eliminatòries marcades per la Covid-19, és a dir, amb partits amb seu única (en aquest cas, el municipal de Badalona) i a porta tancada.

Sense poder aportar el caliu a l'estadi, els seguidors de la U.E Sant Andreu van optar dimecres per deixar clar als jugadors el seu amor etern al club. Membres del grup Desperdicis van rebre'ls amb una pancarta amb el lema "Boig per tu" mentre encenien bengales a l'exterior del Narcís Sala.

Vídeo: Judit Andreu

Una acció que ha colpit els jugadors. "Va ser un 'xute' d'energia i de moral. Saber que no hi anem sols. Però alhora, [un xute] de responsabilitat, que hem de donar-ho tot. Perquè tenim una gent darrere que ho viu d'aquesta manera: no ens demana res a canvi, només compromís", confessa al Diari de Barcelona Ton Alcover, tercer capità i jugador històric del club. Recalca la responsabilitat de l'equip no sols envers els Desperdicis, sinó amb el conjunt de l'afició, que hi són a les verdes i a les madures.

Precisament, Alcover lamenta que el partit de demà sigui a porta tancada. "Vist el gest de l'altre dia dels Desperdicis ha quedat clar que som el club més perjudicat. Sobre la massa social, el Sant Andreu i el Terrassa som els dos clubs que portem més gent arreu". El tercer capità creu que un play-off sense públic "no és un play-off de veritat". En aquest sentit, espera que l'ascens pugi omplir de nou el Narcís Sala.

Gràcia, preparada pel play-off

En cas de victòria, la U.E Sant Andreu s'enfrontaria al guanyador de l'altra semifinal del grup V, en què s'enfronten el Terrassa i l'Europa. Precisament, els aficionats graciencs de l'Europa, molt arrelat a la vila, també han volgut deixar clar l'escalf a l'equip de cara a l'eliminatòria. La darrera mostra, ahir mateix. A més a més, diversos establiments llueixen els colors europeus a l'aparador.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —