Sílvia Vaquero
Per Redacció
Publicat el 08 d’octubre 2020

SR.HIPO 

El teu nom era un altre però l’ànima era la teva.

El teu nom era un altre però era el teu cor qui em parlava. Era el teu

jo més profund i jo el podia veure.

La teva cara era una altra, els teus ulls eren uns altres però era

només a tu a qui jo veia.

Era un altre nom però tota l’essència era la teva.

—De Silvia Vaquero dins Sintiéndote

 

Un títol curiós que aparentment sembla no tenir relació amb els versos del poema. Però la poesia està plena de secrets per descobrir i de simbolismes amagats.

"Parles amb una persona i la seva foto de perfil és un hipopòtam, no li veus la cara, té un altre nom però veus com és per dins, què diu, com s’expressa, com és i això és el que t’enamora", ens explica Silvia Vaquero.  El poema vol expressar que no cal un físic per enamorar-te d'algú, és l'interior de la persona el que t'enamora.

"Cada vers vol reivindicar que no s'ha de ser irresistible, ni cap seductor, et pots enamorar d'un hipopòtam. És més important una ment bella, la bellesa interior, l’essència de la persona que una cara bonica o ser guapo".

 

Silvia Vaquero (Mataró, 8 octubre 1994) és actriu, escriptora i poeta. Després de formar-se en poesia a l’Ateneu Barcelonès i l’Escola Bloom, publica el seu primer poemari Sintiéndote amb un recull de poemes d’amor i prepara el seu segon llibre: Revoltijo amb una barreja de poemes de diferents temes que pretén ser publicat properament. A part de dedicar-se a la poesia també compon cançons.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —