PortAventura obre les portes amb controls de temperatura i mascareta obligatòria, però rep pocs visitants
Per ACN i Redacció
Publicat el 09 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

El parc d’atraccions PortAventura ha tornat a obrir portes, avui, amb mesures extraordinàries per la crisi sanitària de la covid-19. Control de temperatura abans d'entrar, gel hidroalcohòlic en molts punts i mascareta obligatòria fins i tot a les atraccions són algunes de les mesures que ha establert el parc per garantir la seguretat dels visitants, que en el primer dia han estat pocs. 

La sensació d'amplitud serà una constant durant la temporada, perquè s'ha limitat l'aforament del parc a un 30% i entre i un 60% i 80% als hotels. En general, els primers clients han assegurat que no se senten incòmodes per les mesures.

La companyia ha instal·lat una carpa abans del control d'accés per prendre la temperatura als visitants mitjançant càmeres tèrmiques. A l'interior, la mascareta és obligatòria a tots els espais, excepte als restaurants. L'ús d'elles en les atraccions ha creat controvèrsia en les opinions del públic. El Genís considera que "no es nota gens. La sensació és com sempre, no suposa cap obstacle". De fet, fins i tot hi troba un punt positiu: "Si a canvi de portar mascareta no hi ha d'haver ningú, per mi val la pena venir". En canvi, per Ivet és un problema: "Genera angoixa, com si t'ofeguessis. Per mi no és el mateix".

Tot i que l'empresa encara no ha fet públiques les xifres, en la primera jornada el nombre de visitants ha estat reduït. L'aposta de la temporada dels seus 25 anys, tal com va assenyalar el director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa, és el mercat estatal i del sud de França, les dues zones amb més possibilitat de desplaçar-se fins a la Costa Daurada.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —