PortAventura tancat durant el Nadal
Per EFE i Redacció
Publicat el 10 de desembre 2020

El parc d'atraccions PortAventura World ha tornat a posposar la seva reobertura a causa de l'evolució de la pandèmia i la programa ara pel pròxim 27 de març, segons informa la companyia turística.

El complex temàtic tenia previst obrir el dia 21 de desembre, però dona per perduda la campanya de Nadal i anuncia que la reobertura no tindrà lloc, en principi, fins al 27 de març. Històricament, ha obert la temporada d'estiu just abans de Setmana Santa.

PortAventura havia anunciat que ajornava la seva reobertura, que inicialment havia de ser el dia 5 de desembre, fins al dia 21, però les autoritats sanitàries van renunciar a avançar la desescalada i van mantenir 15 dies més les restriccions per pal·liar l'augment de contagis.

El tancament del complex afecta els hotels, als parcs temàtics de PortAventura i Ferrari Land i també a la divisió d'esdeveniments i convencions. La companyia sosté que la prioritat és protegir el públic i els empleats, i que està pendent de les instruccions de les autoritats sanitàries per poder celebrar, si ho autoritzen, algun tipus d'esdeveniment més reduït.

Des de la direcció s'ha comunicat que les entrades reservades per aquest Nadal podran ser bescanviades per altres dates de 2021 amb l'import original. El canvi es pot fer fins al 31 de gener. També es poden cancel·lar les reserves sense cap mena de despesa. El mateix s'aplica a les persones que haguessin adquirit entrades per al parc, hi podran accedir qualsevol altre dia de l'any o cancel·lar-les. Pel que fa als passis de temporada, aquests s'ampliaran tants dies com hagi tancat el parc.

Aquesta ha estat la temporada més curta de la història del parc, que va obrir el 8 de juliol i va tancar el 16 d'octubre per acomplir les restriccions d'aforament.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —