Alumnes a una aula de la Universitat Pompeu Fabra durant un examen
Per ACN i Redacció
Publicat el 30 de maig 2020

La preinscripció universitària, per al primer curs de grau als centres públics de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya per al pròxim curs 2020-2021, serà del 23 de juny al 29 de juliol. Com cada any, la preinscripció es farà a través del portal d'accés a la universitat, encara que enguany el termini s'ha endarrerit per la crisi del coronavirus.

Un cop feta la preinscripció, els estudiants podran fer canvis de preferències fins el 29 de juliol. Dos dies abans, el 27 de juliol, es publicaran els resultats de la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Així doncs, els que vulguin fer modificacions tindran dos dies per fer-ho. 

El 6 d'agost es coneixeran els resultats de la primera assignació de places i els estudiants assignats en la primera preferència podran fer la matrícula del 7 al 10 de setembre. La publicació de la segona assignació de places serà el 18 de setembre i la matrícula corresponent s’haurà de fer entre el 21 i el 23 de setembre, segons ha informat la Secretaria d'Universitats.

La preinscripció universitària permet als estudiants triar les preferències d’estudi a qualsevol de les universitats públiques (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili) i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —