Djokovic
Per EFE
Publicat el 16 de gener 2022

En una primera reacció a l'expulsió d'Austràlia del tenista serbi Novak Djokovic, la premsa sèrbia parla aquest diumenge d'un escàndol i d'una vergonya sense precedents en l'esport internacional.  "Escandalosa decisió de la cort: A Novak el fan fora definitivament d'Austràlia!!", titula el diari serbi Telegraf, mentre que Kurir titula: "La major vergonya en la història de l'esport".

"Baixesa i vergonya", comenta en el seu títol el diari Vecernje Novosti; "Djokovic ha mostrat una vegada més la seva grandesa: 'Estic decebut'", informa Sportski zurnal; i Alo diu: "Vergonya com aquesta no es recorda! Djokovic haurà d'abandonar Austràlia!".

Al mateix temps que condemnen la decisió dels jutges i dels polítics australians, els diaris serbis destaquen la "noble reacció" de Djokovic. El tenista havia intentat entrar al país amb un permís especial sense haver-se vacunat contra el coronavirus i havent-hi proporcionant dades contradictòries durant el procediment, la qual cosa va desencadenar una disputa judicial amb les autoritats migratòries d'Austràlia que ha durat onze dies.

Austràlia continua aplicant, com ha fet durant tota la pandèmia, una de les polítiques més sòlides i restrictives contra la Covid-19. 

 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —