"El Reto" la primera pel·lícula gravada, literalment, a l'espai.
Per Redacció
Publicat el 18 de setembre 2021

El compte enrere per a l'inici del rodatge de El Repte, el primer llargmetratge de ficció que serà filmat a l'espai, ha començat després que les dues tripulacions, la principal I la de reserva de la Soyuz MS-19 hagin aconseguit l'aprovació mèdica.

El llançament a l'Estació Espacial Internacional (EEI) de la tripulació principal està programat per al 5 d'octubre i està integrada pel cosmonauta Anton Shkàplerov, l'actriu Yulia Peresil i el realitzador de la propia pel·lícula, Klim Shipenko.

Aquest film explica la història d'una doctora que mai havia somiat amb volar a l'espai, però de sobte es veu amb l'obligació de fer-ho per tal de salvar la vida d'un cosmonauta. Tot i que la pel·lícula es gravarà en condicions extremes, els seus creadors busquen contar la història de la manera més humana i commovedora possible.

"Serà un drama comprensible, vital, que es basa en un cert sentit en les nostres experiències, vull que sigui una pel·lícula propera i comprensible per a tots, especialment per a la majoria de nosaltres que no ha volat al cosmos", va declarar Shipenko.

Fins que arribi l'equip, els cosmonautes Oleg Novitski i Piotr Dubrov, que es troben actualment en l'EEI, prepararan les condicions en el segment rus de la plataforma orbital internacional per convertir-la en un set de filmació. 

El Repte, tal com el seu nom indica, es tracta d'un repte que assumeix no només la protagonista del film, sinó també el mateix equip de gravació que haurà de treballar en condicions totalment noves i desconegudes. 

A més, segons Shkàplerov, el comandant de la tripulació, es tracta d'un vol que "es diferencia molt dels anteriors, perquè és la primera vegada que volaran dues cosmonautes no professionals" a l'EEI, a causa de la qual cosa "tindrà més tasques" al capdavant de la nau.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —