Vacuna Covid-19
Per ACN
Publicat el 24 de desembre 2020

El Departament de Salut administrarà la primera vacuna contra la Covid-19 aquest diumenge a la residència Feixa Llarga de L'Hospitalet de Llobregat. El mateix dia s'administraran dosis a la resta de regions sanitàries.

En concret, hi haurà també vacunació a la residència Nostra Senyora de Ribera de la Pobla de Segur; a la Balàfia I de Lleida; a la Mercè de Tarragona; a la Natzaret de Móra d'Ebre; a la residència assistida Font de Capellans de Manresa; a la residència Mil·lenari de Ciutat Vella, a Barcelona; a la residència Sabadell Gent Gran, i a la Creu de Palau de Girona. Catalunya rebrà aquest cap de setmana una partida avançada de 1.595 dosis. Dilluns se'n rebran 60.000 més, que es començaran a administrar dimarts. 

No baixar la guàrdia 

La Consellera de Salut, Alba Vergés, ha demanat en vigílies de Nadal "no baixar la guàrdia" i "extremar les mesures", ja que les xifres de la covid-19 a Catalunya són molt altes. "El que fem aquests dies determinarà la cruesa del que passarà el gener", ha advertit.

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, alerta d'una "combinació diabòlica" entre les celebracions i la situació actual de la pandèmia; una situació, ha dit, que és "suficientment important" per plantejar mesures globals més que "apedaçar" el territori, preguntat per si s'anunciaran noves restriccions el dilluns 28. Salut preveu que es registrin a finals de setmana prop de 2.000 casos al dia, unes dades que poden trencar els equilibris al sistema sanitari.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —