Clients d'un bar de Figueres amb mascareta
Per EFE
Publicat el 19 de juliol 2020

El comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha aprovat avui aplicar mesures per contenir els brots epidèmics de la Covid-19 als municipis de Figueres i Vilafant, a l'Alt Empordà, i a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), un municipi que ho havia demanat, davant l'augment dels contagis en aquestes localitats.


​​​​​​​Les mesures en aquests tres municipis seran les mateixes que s'apliquen en els tretze municipis de la primera corona metropolitana de Barcelona, al Segrià i a la Noguera, amb la recomanació a tots els seus veïns que no surtin de casa seva si no és per anar a treballar, comprar o assumptes ineludibles.
​​​​​​​
A més, també es prohibeixen les reunions de més de deu persones, limita l'aforament de bars i restaurants al 50% i tanca cinemes, teatres, locals d'oci nocturn i gimnasos.

Aquestes mesures quedaran recollides en una resolució que es publicarà al DOGC i entraran en vigor un cop les validi l’autoritat judicial. Inicialment tindran una durada de quinze dies, un termini que es pot modificar en funció de l’evolució de la pandèmia.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —